Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 36.91я2/Р93 Автор(ы) : Рибак, Галина Михайлівна, Блашкіна, Олександра Антонівна, Панасюк, Михайло Гнатович Заглавие : Довідник по переробці плодів і ягід . -2-ге вид., допов. і переробл. Выходные данные : Київ: Урожай, 1980 Колич.характеристики :182 с.: рис., табл. Примечания : Літ.: с. 180 Цена : 0.70 р. ББК : 36.91я2 Предметные рубрики: Плоди (бот.)-- Переробка Ягоди-- Переробка Географич. рубрики: фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): плодопереробні підприємства--консервування плодів--консервування ягід--сушіння фруктів--виробництво соків--плодове виноробство--ягідне виноробство Аннотация: Організація плодопереробних підприємств, заготівля плодів і ягід для переробки. Экземпляры :ВВ(1) Свободны : ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Блашкіна, Олександра Антонівна; Панасюк, Михайло Гнатович |