Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 36.91я2/Р93
Автор(ы) : Рибак, Галина Михайлівна, Блашкіна, Олександра Антонівна, Панасюк, Михайло Гнатович
Заглавие : Довідник по переробці плодів і ягід . -2-ге вид., допов. і переробл.
Выходные данные : Київ: Урожай, 1980
Колич.характеристики :182 с.: рис., табл.
Примечания : Літ.: с. 180
Цена : 0.70 р.
ББК : 36.91я2
Предметные рубрики: Плоди (бот.)-- Переробка
Ягоди-- Переробка
Географич. рубрики:
фывфывфыв (''Своб.индексиров.''): плодопереробні підприємства--консервування плодів--консервування ягід--сушіння фруктів--виробництво соків--плодове виноробство--ягідне виноробство
Аннотация: Організація плодопереробних підприємств, заготівля плодів і ягід для переробки.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Блашкіна, Олександра Антонівна; Панасюк, Михайло Гнатович