Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 579.67(075.8)/М 59 Автор(ы) : Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева О.А., Ракова В.П., Оконєчнікова Л.І., Багуліна Т.Р. Заглавие : Мікробіологія та фізіологія харчування : навч. посібник Выходные данные : К.: Кондор, 2009 Колич.характеристики :242 с.: табл., рис. Примечания : Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241 ISBN, Цена 978-966-351-265-5: 39.00, 54.00, 52.00, 43.00, грн УДК : 579.67(075.8) ББК : 28.473я73 Предметные рубрики: Мікробіологія Харчування-- Фізіологія Аннотация: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування. Экземпляры : всего : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2) Свободны : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Малигіна, В.Д.; Ракша-Слюсарева, О.А.; Ракова, В.П.; Оконєчнікова, Л.І.; Багуліна, Т.Р. |