Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 579.67(075.8)/М 59
Автор(ы) : Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева О.А., Ракова В.П., Оконєчнікова Л.І., Багуліна Т.Р.
Заглавие : Мікробіологія та фізіологія харчування : навч. посібник
Выходные данные : К.: Кондор, 2009
Колич.характеристики :242 с.: табл., рис.
Примечания : Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241
ISBN, Цена 978-966-351-265-5: 39.00, 54.00, 52.00, 43.00, грн
УДК : 579.67(075.8)
ББК : 28.473я73
Предметные рубрики: Мікробіологія
Харчування-- Фізіологія
Аннотация: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.
Экземпляры : всего : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Свободны : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Малигіна, В.Д.; Ракша-Слюсарева, О.А.; Ракова, В.П.; Оконєчнікова, Л.І.; Багуліна, Т.Р.