Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(075.8)/С 24
Автор(ы) : Світлична, Марія Луківна
Заглавие : Особливості ресторанного сервісу : навч. посібник-практикум
Выходные данные : Житомир: Полісся, 2009
Колич.характеристики :368 с.: іл., табл.
Примечания : Дод.: с. 127-361. - Л-ра: с. 362-367
ISBN, Цена 978-966-655-483-6: 027.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметные рубрики: Ресторанна справа
Ресторани-- Обслуговування
Географич. рубрики:
Аннотация: Сучасні підходи до організації роботи обслуговуючого персоналу у закладах ресторанного господарства щодо раціональної організації обслуговування. Коротка історична довідка про культуру застілля, стиль життя та етикет громадян різних країн, звичаї, традиції побуту, харчування в легендах та переказах, національну символіку та знаменні дати різних країн. Вміщені семінарські, лабораторні та практичні заняття з кожної теми, методичні рекомендації щодо самостійного вивчення курсу.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича