Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 664.1(075)/С 40 Автор(ы) : Сирохман, Іван Васильович, Лозова, Тетяна Михайлівна Заглавие : Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів : підруч. . -2-ге вид., переробл. і допов. Выходные данные : Київ: Центр учбов. л-ри, 2008 Колич.характеристики :616 с.: рис., табл. Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Львівська комерційна академія Примечания : Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594 ISBN, Цена 978-966-364-694-7: 100.00, 119.00, 60.00, грн УДК : 664.1(075) ББК : 36.84я73 Предметные рубрики: Цукрове виробництво Географич. рубрики: Аннотация: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів. Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1) Свободны : ВВ(2), ФОНД(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія |