Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.1(075)/С 40
Автор(ы) : Сирохман, Іван Васильович, Лозова, Тетяна Михайлівна
Заглавие : Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів : підруч. . -2-ге вид., переробл. і допов.
Выходные данные : Київ: Центр учбов. л-ри, 2008
Колич.характеристики :616 с.: рис., табл.
Коллективы : Міністерство освіти і науки України, Львівська комерційна академія
Примечания : Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594
ISBN, Цена 978-966-364-694-7: 100.00, 119.00, 60.00, грн
УДК : 664.1(075)
ББК : 36.84я73
Предметные рубрики: Цукрове виробництво
Географич. рубрики:
Аннотация: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія