Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 637.5(075.8)/Я 66 Автор(ы) : Янчева, Марина Олександрівна, Пешук Л.В., Дроменко О.Б. Заглавие : Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів : навч. посібник Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2009 Колич.характеристики :304 с.: табл. Примечания : Глосарій: с.292-298. - Предм. покажч.: с.299-302. - Л-ра: с.303 ISBN, Цена 978-966-364-765-4: 057.50 грн УДК : 637.5(075.8) ББК : 36.92я73 Предметные рубрики: Технологія м'яса і м'ясних продуктів Географич. рубрики: Аннотация: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса. Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1) Свободны : ВВ(1), ФОНД(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пешук, Л.В.; Дроменко, О.Б. |