Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 642.5(075.8)/А 87 Автор(ы) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська В.А. Заглавие : Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посібник Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2009 Колич.характеристики :342 с.: рис. ISBN, Цена 978-966-364-867-5: 091.00, 104.00, грн УДК : 642.5(075.8) ББК : 36.995я73 Предметные рубрики: Ресторани-- Громадське харчування-- Організація Географич. рубрики: Аннотация: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання. Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1) Свободны : ВВ(1), ФОНД(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Русавська, В.А. |