Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 642.5(075.8)/А 87
Автор(ы) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська В.А.
Заглавие : Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посібник
Выходные данные : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Колич.характеристики :342 с.: рис.
ISBN, Цена 978-966-364-867-5: 091.00, 104.00, грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметные рубрики: Ресторани-- Громадське харчування-- Організація
Географич. рубрики:
Аннотация: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.
Экземпляры : всего : ВВ(1), ФОНД(1)
Свободны : ВВ(1), ФОНД(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Русавська, В.А.