Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 664.6(075.8)/Т 38 Заглавие : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник Выходные данные : Суми: Унів. кн., 2009 Колич.характеристики :464 с.: рис., табл. Примечания : Бібліогр.: с.460-463 ISBN, Цена 978-966-680-437-5: 065.00 грн УДК : 664.6(075.8) ББК : 36.83я73 Предметные рубрики: Борошняні кондитерські вироби Хлібні вироби Географич. рубрики: Аннотация: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення. Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1) Свободны : ФОНД(1), ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Лисюк, Г. М. \ред.\ |