Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 613.2(075.8)/Г46
Автор(ы) : Аністратенко Т. І., Білко Т. М., Благодарова О. В., Бутильська Н. О.
Заглавие : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 1
Выходные данные : К.: Медицина, 2007 - 2007
Колич.характеристики :528 с.: табл.
Примечания : Л-ра в кінці глав
ISBN, Цена 966-8144-52-X: 148.80 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметные рубрики: Раціональне харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів.
Экземпляры : всего : ФОНД(2)
Свободны : ФОНД(2)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ципріян, В. І. \ред.\; Аністратенко, Т. І.; Білко, Т. М.; Благодарова, О. В.; Бутильська, Н. О.