Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 664.68(075.8)/Р78 Автор(ы) : Ростовський, Володимир Сергійович, Новікова, Олена Володимирівна Заглавие : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2009 Колич.характеристики :573, [3] с.: рис., табл. Примечания : Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573 ISBN, Цена 978-966-969-38-6-0: 75.00 грн УДК : 664.68(075.8) ББК : 36.86я73 Предметные рубрики: Борошняні кондитерські вироби Географич. рубрики: Аннотация: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці. Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1) Свободны : ФОНД(1), ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Новікова, Олена Володимирівна |