Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 664.68(075.8)/Р78
Автор(ы) : Ростовський, Володимир Сергійович, Новікова, Олена Володимирівна
Заглавие : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2009
Колич.характеристики :573, [3] с.: рис., табл.
Примечания : Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573
ISBN, Цена 978-966-969-38-6-0: 75.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметные рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Географич. рубрики:
Аннотация: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Новікова, Олена Володимирівна