Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 612.3/О-75
Автор(ы) : Власенко Т. В., Грибан Г. П., Грибан Н. Г., Денисовець А. П.
Заглавие : Основи харчування : теорія та практичні застосування
Выходные данные : Житомир: Рута, 2010
Колич.характеристики :884 с.: табл., рис.
Примечания : Скор.: с. 15-16. - Бібліогр. в кінці розд. - Слов. термінів.: с. 873-881
ISBN, Цена 978-617-581-012-5: 60.00 грн
УДК : 612.3
ББК : 75.0
Предметные рубрики: Фізична культура і спорт
Харчування-- Гігієна
Харчування-- Екологія
Харчові продукти-- Забруднення
Харчові отруєння
Спортсмени-- Харчування
Географич. рубрики:
Аннотация: Теоретичні та практичні аспекти харчування стдентської молоді у різних умовах життєдіяльності та під час занять фізичною культурою та спортом. Проблеми сучасного харчування.
Экземпляры :КР(1)
Свободны : КР(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Власенко, Т. В.; Грибан, Г. П.; Грибан, Н. Г.; Денисовець, А. П.; Грибан, Г. П. \ред.\