Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.43(075)/М 84
Автор(ы) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Заглавие : Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник
Выходные данные : Київ: Ліра-К, 2010
Колич.характеристики :388 с.: рис.
Примечания : Літ.: с. 366-367. - Дод.: с. 368
ISBN, Цена 978-966-2174-07-6: 93.00 грн
УДК : 640.43(075)
ББК : 36.99я73
Предметные рубрики: Ресторанна справа-- Організація-- Сервісне обслуговування
Географич. рубрики:
Аннотация: Комплексна характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.
Экземпляры : всего : ФОНД(1), ВВ(1)
Свободны : ФОНД(1), ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Новікова, О. В.