Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 640.432/Б 11
Автор(ы) : Бєляєва, Алла Михайлівна
Заглавие : Усе про ресторанний бізнес
Выходные данные : Донецьк: БАО, 2009
Колич.характеристики :544 с.: рис., табл.
ISBN, Цена 978-966-481-329-4: 31.40 грн
УДК : 640.432
ББК : 36.99
Предметные рубрики: Громадське харчування-- Ресторан
Географич. рубрики:
Аннотация: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе.
Экземпляры :ВВ(1)
Свободны : ВВ(1)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича