Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 640.432/Б 11 Автор(ы) : Бєляєва, Алла Михайлівна Заглавие : Усе про ресторанний бізнес Выходные данные : Донецьк: БАО, 2009 Колич.характеристики :544 с.: рис., табл. ISBN, Цена 978-966-481-329-4: 31.40 грн УДК : 640.432 ББК : 36.99 Предметные рубрики: Громадське харчування-- Ресторан Географич. рубрики: Аннотация: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе. Экземпляры :ВВ(1) Свободны : ВВ(1) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |