Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 663/664(075)/П 63
Автор(ы) : Посудін, Юрій Іванович
Заглавие : Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів : навч. посіб.
Выходные данные : Київ: Арістей, 2005
Колич.характеристики :408 с.: кольор. іл., рис., табл.
Примечания : Бібліогр.: с. 378-396
ISBN, Цена 966-8458-61-36: 44.00, 63.00, грн
УДК : 663/664(075) + 658.62.018.2:63
ББК : 36-9я73 + 65.32-80я73
Предметные рубрики: Харчові продукти-- Якість-- Оцінка
Аннотация: Сучасні фізичні методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських та харчових продуктів.
Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(2)
Свободны : ВВ(2), ФОНД(2)
Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича