Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 663/664(075)/П 63 Автор(ы) : Посудін, Юрій Іванович Заглавие : Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів : навч. посіб. Выходные данные : Київ: Арістей, 2005 Колич.характеристики :408 с.: кольор. іл., рис., табл. Примечания : Бібліогр.: с. 378-396 ISBN, Цена 966-8458-61-36: 44.00, 63.00, грн УДК : 663/664(075) + 658.62.018.2:63 ББК : 36-9я73 + 65.32-80я73 Предметные рубрики: Харчові продукти-- Якість-- Оцінка Аннотация: Сучасні фізичні методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських та харчових продуктів. Экземпляры : всего : ВВ(2), ФОНД(2) Свободны : ВВ(2), ФОНД(2) Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |