Н11 Нікулін, Олександр Васильович. Основи мікробіології, санітарії та гігієни хлібопекарського виробництва [] : посібник / О. В. Нікулін, Н. П. Малінкіна, Л. Л. Гладишко. - Житомир : Полісся, 2004. - ISBN 966-655-082-2 : 12.65 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Мікробіологія--Санітарія--Гігієна--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- борошняні вироби -- мікробіологія хлібопекарського виробництва -- харчові захворювання -- гігієна праці в хлібопеченні -- виробнича санітарія Анотація: Будова, життєдіяльність та розповсюдження мікроорганізмів, їх значення в приготуванні борошняних виробів, перш за все - хліба. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Малінкіна, Ніна Павлівна; Гладишко, Людмила Леонідівна Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |