635
В68


    Володарська, Анастасія Тимофіївна.
    Зелені овочеві культури [] / А. Т. Володарська, М. О. Скляревський. - К. : Урожай, 1992. - 141 с. : рис. - Л-ра: с. 140. - ISBN 5-337-01098-0 : 28.00 крб
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Овочі--Вирощування--Агротехніка--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
технологія виробництва -- технология производства -- салат -- крес-салат -- кресс-салат -- цибуля-батун -- лук-батун -- огіркова трава -- огуречная трава -- шпинат -- селера -- сельдерей -- петрушка -- кріп -- укроп -- острогін -- эстрагон
Анотація: Наведено класифікацію, бологічні особливості, хімічний склад і поживну цінність, технологію виробництва салатних, шпинатних, пряносмакових рослин.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скляревський, Михайло Олексійович
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)