В39 Ветеринарно-санітарна експертиза риби, морських ссавців та безхребетних тварин [] : навч. посібник / [Т. І. Фотіна та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, М-во аграр. політики України, Держ. ком. вет. медицини України, Сумський нац. аграр. ун-т. - Вінниця : Нова книга, 2013. - 118, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 115-118. - ISBN 978-966-382-454-3 : 22.00 грн
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): хімічний склад м'яса риби -- химический состав мяса рыбы -- основи технології переробки риби -- основы технологии переработки рыбы -- способи консервування -- способы консервирования -- методи дослідження риби -- методы исследования рыбы -- експертиза отруйних риб -- экспертиза ядовитых рыб -- експертиза мідій -- экспертиза мидий -- експертиза кальмарів -- экспертиза кальмаров Анотація: Методи діагностики хвороб риб, безхребетних та морських ссавців. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Фотіна, Т. І.; Березовський, А. В.; Петров, Р. В.; Горчанок, Н. В.; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Міністерство аграрної політики України; Державний комітет ветеринарної медицини України ; Сумський національний аграрний університет Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |