Осовська, Г. В.
    Технологічні інновації як чинник ефективного розвитку підприємств харчової галузі [] / Г. В. Осовська, А. О. Фещенко // Агросвіт : наук.-практ. журнал. - 2014. - N 12. - С. 41-47 : рис. - Л-ра в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Інновації--Україна
   Вищі навчальні заклади--Наукові працівники--Житомир, місто

   Житомир, місто--Вищі навчальні заклади--Наукові працівники
Кл.слова (ненормовані):
викладачі вузів Житомира -- преподаватели вузов Житомира -- інноваційна діяльність -- инновационная деятельность -- державне регулювання -- государственое регулирование -- інновації -- инновации -- харчова промисловість -- пищевая промышленность
Анотація: Галина Володимирівна Осовська, кандидат економічних наук, професор, завідувач кафедри менеджменту організацій Житомирського національного агроекологічного університету. Дослідження поняття технологічних інновацій та їх впливу на ефективність розвитку підприємств харчової галузі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фещенко, А. О.; Вища освіта. Вищі учбові заклади 12.05

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)