У31 Удосконалення технології виробництва м'яса індиків [] / [В. Ф. Каравашенко та ін.]. - К. : Урожай, 1990. - 128 с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-337-00616-9 : 0.45 р.
Рубрики: Індиківництво--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): біологічні особливості індиків -- биологические особенности индеек -- штучне осіменіння індиків -- искусственное осеменение индеек -- нормування годівлі індиків -- нормированное кормление индеек -- інкубація яєць -- инкубация яиц -- вирощування ремонтного молодняка -- выращивание ремонтного молодняка -- м'ясна відгодівля індиків -- мясной откорм индеек -- обробка індиків -- обработка индеек -- санаціія птахівничих приміщень -- санация птицеводческих помещений Анотація: Описано сучасні промислові технології виробництва м'яса індиків, включаючи використання ліній і кросів з підвищеною життєздатністю. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Каравашенко, Володимир Федорович; Бесулін, Віктор Іванович; Дуюнов, Едугарт Андрійович; Канарейкін, М. О. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |