Ф50 Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів [] : підручник / [А. І. Соколенко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2015. - 324, [2] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 322-324. - ISBN 978-617-7278-05-3 : 150.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Обробка--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): теплова стерилізація -- теплова пастеризація -- хімічні методи оброблення -- мікробіологічні методи оброблення -- фізичні методи оброблення -- вакуумна обробка середовища -- технології різкого зниження тиску -- активність води -- стабілізація продукції Анотація: Енергетичні поля впливу, оброблення харчових продуктів опроміненням, змінним електричним струмом, магнітними полями, акустичними методами, а також засобами стерилізації. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Соколенко, А. І.; Піддубний, В. А.; Гіджеліцький, В. М.; Шевченко, О. Ю.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |