М80 Мороз, О. В. Інституціональні особливості превентивного антикризового управління підприємством [] / О. В. Мороз, І. В. Шварц. - Вінниця : УНІВЕРСУМ, 2006. - 137 с. : табл. - Бібліогр.: с. 119-127. - ISBN 966-641-197-0 : 006.00 грн
Рубрики: Економіка підприємств Економіка харчової промисловості Антикризове управління--М'ясопереробна промисловість Кл.слова (ненормовані): м'ясна промисловість -- інституціональний аналіз -- институциональний анализ -- превентивне антикризове управління -- превентивне антикризовое управление Анотація: Аналіз особливостей превентивного антикризового управління підприємством. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Шварц, І.В. Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |