М 11 Мікробіологія харчових продуктів [] : опорний конспект лекцій / М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т ; [уклад. Г. А. Толок ; ред. Т. І. Головеркіна]. - Київ : [ВЦ КНТЕУ], 2002. - 77 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 77. - 6.30 грн
Рубрики: Харчові продукти--Мікробіологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): морфологія бактерій -- морфологія дріжджів -- морфологія плісеневих грибів -- віруси -- фаги -- фізіологія мікроорганізмів -- типові бродіння -- процеси гниття -- харчові захворювання мікробної проби -- мікрофлора харчових продуктів Анотація: [Опорний конспект лекцій складається із 5 тем, які відповідають програмі курсу "Мікробіологія харчових продуктів" і призначено для всіх студентів товарознавчого і технологічного факультетів усіх форм навчання.] Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Толок, Галина Арсентіївна \уклад.\; Головеркіна, Т. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Київський національний торговельно-економічний університет Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |