Шифр: mjab/2018/5
   Журнал

Мясной бизнес [Текст] : МБ : науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2002 - . - Періодичність p1
2018р. N 5
Зміст:
Окисление жира в мясных продуктах. - С.30-31 : рис.
Шевченко, І. І. Активність води як показник якості та безпечності м'ясних продуктів / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова. - С.32-35. - Библиогр. в конце ст. : рис.
Вербицький, С. Б. НАССР і ковбасне виробництво / С. Б. Вербицький. - С.43--45. - Библиогр. в конце ст. : табл.
Мостовая, Иванна. Моющие, дезинфицирующие средства и нормы НАССР / И. Мостовая. - С.50-53 : рис.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)