Корж, А. П.
    Биокулинарный инжиниринг в мясной отрасли [] / А. П. Корж, Р. Д. Денискин, Ю. Г. Базарнова // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 1. - С. 26-28 : фот. цв.
Рубрики: М'ясні продукти--Споживання
Кл.слова (ненормовані):
адекватное питание -- адекватне харчування -- холистическое питание -- холістичне харчування -- пищевые биотехнологии -- харчові біотехнології -- здорове харчування -- здоровое питание

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Денискин, Р. Д.; Базарнова, Ю. Г.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)