36.992
К90


   
    Кулинарное искусство садовода [] / сост. З. Т. Братко ; [ред. Т. В. Янголь]. - К. : Либідь, 1994. - 160 с. - Прил.: с. 149-158. - ISBN 5-325-00298-8 : 17000.00 крб
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Овочеві страви--Практичні посібники
   Кулінарія--Фруктово-ягідні страви--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- овощные блюда -- фруктово-ягодные блюда -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- консервирование овощей -- консервування овочів
Анотація: Краткие характеристики различных овощей и фруктов: рецепты - как заготовок на зиму, так и блюда на каждый день.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Братко, З. Т. \сост.\; Янголь, Т. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)