Р59 Рогов, Иосиф Александрович. Дисперсные системы мясных и молочных продуктов [] / И. А. Рогов, А. В. Горбатов, В. Я. Свинцов. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 320 с. : рис., табл. - Прил.: с. 306-312. - Лит.: с. 313-315. - Предм. указ.: с. 316-318. - ISBN 5-10-000941-1 : 4.40 р.
Рубрики: М'ясне виробництво--Дисперсні системи--Наукові видання Молочне виробництво--Дисперсні системи--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): мясное производство -- молочное производство -- дисперсные системы -- анализ мясных продуктов -- аналіз м'ясних продуктів -- анализ молочных продуктов -- аналіз молочних продуктів -- диэлектрическая проницаемость продуктов -- діелектрична проникність продуктів -- дисперсные продукты -- дисперсні продукти Анотація: Систематизированы теоретические исследования дисперсных характеристик мясных и молочных продуктов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Горбатов, Альфред Васильевич; Свинцов, Владимир Яковлевич Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |