> Шифр: tvse/2019/3 Журнал 2019р. N 3 Кліменок, І. М. Ідентифікація тварин - практичний інструмент упровадження стандартів контролю / І. М. Кліменок. - С.4-6 : рис. Самарина, Мария. Безопасность продуктов питания в мире / М. Самарина. - С.8-11 : фот. цв. Рябоконь, Ю. А. Человечество и пищевые ресурсы / Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь. - С.12-15 : фот. цв. Температурний режим вирощування свиней і сучасні системи охолодження. - С.34-38 : рис. Пилипенко, Євген. Перевірка якості води в лінії напування птиці: спрощення й автоматизація контролю / Є. Пилипенко. - С.42-45 : фот. Трухачова, І. А. Навіщо коза сучасній українській родині? / І. А. Трухачова, Л. І. Трухачов. - С.46-51 : рис. Коцюмбас, Г. І. Патоморфологічні зміни за шкірно-нефротичного синдрому цирковірозу свиней / Г. І. Коцюмбас. - С.56-60 : ил. Лець, Вікторія. Методи контролю та профілактики ендопаразитів великої рогатої худоби в органічному тваринництві / В. Лець, Р. І. Білик. - С.64-72 : фот. цв. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |