Р 74 Ростовський, Володимир Сергійович. Система технологій харчових виробництв [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - Київ : Кондор, 2008. - 256 с. : рис., табл. - Літ.: с. 252-254. - ISBN 978-966-351-080-4 : 31.00 грн, 30.30 грн, 20.00 грн, 37.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): технологія хлібобулочних виробів -- кондитерські вироби -- молочні вироби -- бродильне виробництво -- жири та олії -- м'ясопродукти -- рибопродукти -- технолгія сиру Анотація: Маркетинг, ринкова поведінка споживача та імідж харчович продуктів на ринку. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Колісник, Анатолій Володимирович Примірників всього: 4 ВВ (3), ФОНД (1) Свободны: ВВ (3), ФОНД (1) |