639.09:614.31](075.8)
П69


   
    Практикум з ветеринарно-санітарної експертизи з основами технології та стандартизації харчових продуктів [] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [О. М. Якубчак та ін.] ; за заг. ред. О. М. Якубчак. - Київ : Компанія Біопром, 2013. - 260 с. : рис., табл. - (Ветеринарна медицина). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 231-239. - Дод.: с. 240-250. - Предм. покажч.: с. 251-253. - ISBN 978-966-2784-01-5 : 20.00 грн
УДК
ББК 48
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
лабораторні дослідження харчових продуктів -- експертиза молочних продуктів -- експертиза риби -- експертиза яєць -- експертиза меду -- експертиза рослинних харчових продуктів -- експертиза грибів
Анотація: Висвітлено основні органолептичні та лабораторні методи досліджень, оцінку якості й безпечності харчових продуктів за сучасними вимогами, що наведені у чинних нормативно-правових актах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Якубчак, О. М.; Олійник, Л. В.; Мельничук, С. Д.; Власенко, В. В.; Якубчак, О. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)