663.4(075)
Д66


    Домарецький, Віталій Афанасійович.
    Технологія солоду та пива [] : підручник / В. А. Домарецький. - Київ : Інкос, 2004. - 426 с. : рис., табл. - Реком. покажч.: с. 418-419. - ISBN 966-8347-05-6 : 54.00 грн
УДК
ББК 36.870.2я73
Рубрики: Бродильні виробництва--Пивоваріння--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
пивна сировина -- історія пива -- технологія солоду -- пивне сусло -- відходи пивоваріння -- технохімічний контроль пивоваріння -- хлібний квас -- якість пива -- ефективність пивоварних виробництв -- виробнича дезинфекція -- собівартість пива -- експертиза пива
Анотація: Біохімічні, фізіологічні й органолептичні властивості, хімічний склад і основні сорти пива, показники якості.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)