Тарасюк, Г. М.
    Сучасний стан івент-кейтерингу в Україні та перспективи його розвитку [] / Г. М. Тарасюк, А. О. Чагайда, О. М. Тищенко // Економіка та держава. - 2020. - N 5. - С. 70-74. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Сфера послуг--Розвиток--Україна
Кл.слова (ненормовані):
послуги -- ресторанне обслуговування -- клієнти -- харчові потреби -- пандемія -- криза -- доставка -- ресторанний бізнес

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Чагайда, А. О.; Тищенко, О. М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)