О-64 "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція (8 ; 2020 ; Житомир). Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 21-22 травня 2020 р. [] / М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік" ; [редкол.: О. Скидан та ін.]. - Житомир : Поліс. нац. ун-т, 2020. - 411, [1] с. : рис., табл. - Літ. в кінці ст. - ISBN 978-617-7684-35-9 : 250.00 грн Зміст: Валерко, Р. А. Оцінка якості питної води джерел нецентралізованого водопостачання у районах з найбільшою кількістю операторів органічного виробництва / Р. А. Валерко, Л. О. Герасимчук. - С .122-126 : табл. Чередніченко, О. О. Вирощування органічного ріпаку як складова органічного землеробства / О. О. Чередніченко. - С .134-138 : табл. Романчук, Л. Д. Якість життя населення, що мешкає на радіоактивно забрудненій території Житомирської області / Л. Д. Романчук, Л. О. Герасимчук, Р. А. Валерко. - С .143-146 Ковальова, С. П. Контроль якості сільськогосподарської продукції товаровиробників Житомирської області / С. П. Ковальова, О. В. Ільницька, Т. В. Вербельчук. - С .165-170 : табл. Лесь, А. В. Перспективи розвитку органічного виробництва в умовах зміни клімату / А. В. Лесь, А. В. Ращенко. - С .204-208 : граф. Мойсієнко, В. В. Продуктивність та якість гречки залежно від поєднання стимулятора росту та борного мікродобрива в умовах Полісся / В. В. Мойсієнко, О. П. Назарчук, С. В. Стоцька. - С .268-272 : табл. Дідора, В. Г. Продуктивність та енергетична ефективність ріпаку озимого іноземної селекції в умовах Полісся України / В. Г. Дідора, О. С. Чуйко. - С .272-276 : табл. Герасимчук, Л. О. Якість продуктів харчування, що споживаються населенням радіоактивно забрудненої території Житомирської області / Л. О. Герасимчук, Г. М. Мартенюк, Р. А. Валерко. - С .282-285 : граф. Ключевич, М. М. Борошниста роса erysiphe salmonii (Sydow & P. Sydow) U. Braun & S. Takamatsu в урбофітоценозах м. Житомир / М. М. Ключевич, П. Я. Чумак, М. О. Яремчук. - С .305-308 Кухарець, В. В. Просуванняорганічної продукції: регіональний аспект / В. В. Кухарець. - С .363-365
Рубрики: Продовольча безпека--Україна--Наукові видання Органічне виробництво--Україна--Наукові видання Житомирська область--Органічне виробництво -- Наукові видання Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- сільське господарство -- агровиробництво -- харчова промисловість -- екологія -- землеробство -- рослинництво -- тваринництво Анотація: Увійшли матеріали доповідей учасників VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Висвітлено результати наукових досліджень та практичний досвід щодо вирішення актуальних проблем розвитку органічного виробництва. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Скидан, Олег \ред.\; Раманаускас, Юліус \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Бойко, Анатолій \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Поліський національний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік" Примірників всього: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |