О-64 Організація готельно-ресторанної справи [] : навч. посіб. / [В. Я. Брич та ін.] ; за заг. ред. В. Я. Брича ; М-во освіти і науки України, Терноп. нац. економ. ун-т. - Київ : Ліра-К, 2020. - 482, [2] с. : іл., рис., табл. - Авт. зазнчено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 472-482. - ISBN 978-617-7844-16-6 : 340.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Брич, В. Я.; Банєва, І. О.; Барна, М. Ю.; Божук, Т. І.; Брич, В. Я. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Тернопільський національний економічний університет Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |