Т38 Технології захисту навколишнього середовища [Текст] : підручник / [Петрук В. Г. та ін.] ; М-во освіти і науки України, Вінн. нац. техн. ун-т. - Херсон : ОЛДІ-плюс, 2019. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. Ч. 4 : Технології поводження з відходами харчових виробництв. - 2019. - 519, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 503-518. - ISBN 978-966-289-288-8 : 385.00 грн
Рубрики: Екологія--Відходи--Навчальні видання для вищої школи Відходи--Харчові продукти--Використання--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): сільськогосподарська сировина -- безвідходні технології -- класифікація вторинних ресурсів -- класифікація відходів -- вторинні ресурси м'ясної промисловості -- вторинні ресурси молочної промисловості -- вторинні ресурси зернопереробної промисловості -- вторинні ресурси плодоовочевої промисловості -- вторинні ресурси олійножирової промисловості -- вторинні ресурси хлібопекарської промисловості -- вторинні ресурси пивоварної промисловості -- вторинні ресурси крохмалопатокової промисловості -- вторинні ресурси тютюнової промисловості -- вторинні ресурси харчоконцкентратної промисловості -- вторинні ресурси цукрової промисловості -- вторинні ресурси виробництва харчових кислот -- технологічні процеси переробки -- гранично допустима концентрація речовин Анотація: Технології поводження з відходами харчових виробництв, приведений перелік очисних споруд їх конструкцій, методи розрахунків та необхідні довідкові матеріали. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Петрук, В. Г.; Васильківський, І. В.; Петрук, Р. В.; Крусір, Г. В.; Міністерство освіти і науки України; Вінницький національний технічний університет Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |