О-64 . "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція (8 ; 2020 ; Житомир) Герасимчук, Л. О. Якість продуктів харчування, що споживаються населенням радіоактивно забрудненої території Житомирської області [] / Л. О. Герасимчук, Г. М. Мартенюк, Р. А. Валерко> // Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 21-22 травня 2020 р. / М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік". - Житомир : Поліс. нац. ун-т, 2020. - С. 282-285 : граф. . - ISBN 978-617-7684-35-9
Рубрики: Радіоактивне забруднення--Харчові продукти--Якість--Житомирська область Житомирська область--Радіоактивне забруднення--Харчові продукти--Якість Кл.слова (ненормовані): радіологічний моніторинг на Житомирщині Анотація: [Найбільший рівень перевищення радіоактивності спостерігається в Народицькому та Овруцькому районах. При цьому сільськогосподарська продукція - як тваринного, так і рослинного походження, має суттєво нижчий рівень наявності важких металів, ніж продукти лісових екосистем]. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Скидан, Олег \ред.\; Раманаускас, Юліус \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Бойко, Анатолій \ред.\; Мартенюк, Г. М.; Валерко, Р. А.; Міністерство освіти і науки України; Поліський національний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік"; "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція(8 ; 2020 ; Житомир) Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1) Вільні: КР (1) |