О-64 . "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція (8 ; 2020 ; Житомир) Кухарець, В. В. Просування органічної продукції: регіональний аспект [] / В. В. Кухарець> // Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 21-22 травня 2020 р. / М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся Органік". - Житомир : Поліс. нац. ун-т, 2020. - С. 363-365 . - ISBN 978-617-7684-35-9
Рубрики: Органічна продукція--Споживання--Житомирська область Житомирська область--Органічна продукція--Споживання Кл.слова (ненормовані): просування органічної продукції -- споживачі органічної продукції на Житомирщині Анотація: [Органічна сільськогосподарська продукція в Житомирській області поступово знаходить свого споживача, однак одною з проблем повільного просування органічної продукції на ринку є низька поінформованість населення про таку продукцію та її відносно висока ціна]. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Скидан, Олег \ред.\; Раманаускас, Юліус \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Бойко, Анатолій \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Поліський національний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік""Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція(8 ; 2020 ; Житомир) Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1) Вільні: КР (1) |