Ратошнюк, Т. М.
    Управління якістю як засіб зниження ризиковості галузі хмелярства [] / Т. М. Ратошнюк, О. М. Николик, Т. Ю. Сітнікова // Економіка АПК. - 2008. - N 9. - С. 103-108
Рубрики: Економіка хмелярста--управління--Житомирська обл.
   Житомирська обл.--Економіка хмелярства--управління
Кл.слова (ненормовані):
Підприємницький ризик
Анотація: Т.Ю. Сітнікова, аспірант, Житомирський національний агроекологічний університет. В дослідженні використані показники якості хмелесировини 27 хмелярських підприємств Житомирської області у 2006-2007 роках.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Николик, О.М.; Сітнікова, Т.Ю.; Рослинництво 5.05

Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1)
Вільні: ФП (1)