Ратошнюк, Т. М. Управління якістю як засіб зниження ризиковості галузі хмелярства [] / Т. М. Ратошнюк, О. М. Николик, Т. Ю. Сітнікова> // Економіка АПК. - 2008. - N 9. - С. 103-108 Рубрики: Економіка хмелярста--управління--Житомирська обл. Житомирська обл.--Економіка хмелярства--управління Кл.слова (ненормовані): Підприємницький ризик Анотація: Т.Ю. Сітнікова, аспірант, Житомирський національний агроекологічний університет. В дослідженні використані показники якості хмелесировини 27 хмелярських підприємств Житомирської області у 2006-2007 роках. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Николик, О.М.; Сітнікова, Т.Ю.; Рослинництво 5.05 Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1) Вільні: ФП (1) |