Оцінка ризику для населення при споживанні продукції, вирощеної з застосуванням фунгіцидів на основі діючих речовин класу триазолів [] = Hygienic assessment of the population risk after consumption of agricultural products grown with the application of triazole class-based fungicides / А. І. Сирота [та ін.] // Довкілля та здоров'я = Enviroment & Health : наук. журнал. - 2022. - N 4. - С. 20-28
Рубрики: Фунгіциди--Харчові продукти--Ризики
Кл.слова (ненормовані):
фунгіциди -- триазоли -- стробілурини -- харчові продукти

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сирота, А. І.; Вавріневич, О. П.; Омельчук, С. Т.; Благая, А. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1)
Вільні: ВСМЛ (1)