Оцінка ризику для населення при споживанні продукції, вирощеної з застосуванням фунгіцидів на основі діючих речовин класу триазолів [] = Hygienic assessment of the population risk after consumption of agricultural products grown with the application of triazole class-based fungicides / А. І. Сирота [та ін.]> // Довкілля та здоров'я = Enviroment & Health : наук. журнал. - 2022. - N 4. - С. 20-28 Рубрики: Фунгіциди--Харчові продукти--Ризики Кл.слова (ненормовані): фунгіциди -- триазоли -- стробілурини -- харчові продукти Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Сирота, А. І.; Вавріневич, О. П.; Омельчук, С. Т.; Благая, А. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1) Вільні: ВСМЛ (1) |