Risk assessment of tht bifenthrin influence on the population health when consuming corn grown using the innovative 3rive 3d technology =Оцінка ризику впливу біфентрину на здоров'я населення при споживанні кукурудзи, вирощеної за інноваційною технологією 3rive 3d [] / A. A. Borysenko [et al.] // Довкілля та здоров'я = Enviroment & Health : наук. журнал. - 2023. - N 2. - С. 54-58
Рубрики: Пестициди--Харчові продукти--Споживання--Ризики
Кл.слова (ненормовані):
пестицид -- біфентрин -- харчові продукти -- ризик споживання -- період напіврозпаду

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Borysenko, A. A.; Antonenko, A. M.; Aleksiichuk, V. D.; Omelchuk S. T.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1)
Вільні: ВСМЛ (1)