Risk assessment of tht bifenthrin influence on the population health when consuming corn grown using the innovative 3rive 3d technology =Оцінка ризику впливу біфентрину на здоров'я населення при споживанні кукурудзи, вирощеної за інноваційною технологією 3rive 3d [] / A. A. Borysenko [et al.]> // Довкілля та здоров'я = Enviroment & Health : наук. журнал. - 2023. - N 2. - С. 54-58 Рубрики: Пестициди--Харчові продукти--Споживання--Ризики Кл.слова (ненормовані): пестицид -- біфентрин -- харчові продукти -- ризик споживання -- період напіврозпаду Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Borysenko, A. A.; Antonenko, A. M.; Aleksiichuk, V. D.; Omelchuk S. T. Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1) Вільні: ВСМЛ (1) |