Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 636:614.31(075.8)/П31 Автор(и) : Пешук, Людмила Василівна Назва : Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів : підруч. Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2011 Кільк.характеристики :388, [18] с.: іл., рис., табл. Примітки : Скор.: с. 3. - Глосарій: с. 321-324. - Алф.-предм. покажч.: с. 325-331. - Літ.: с. 332-334. - Дод.: с. 335-406 ISBN, Ціна 978-611-01-0219-3: 81.00, 169.69, грн УДК : 636:614.31(075.8) ББК : 46я73 + 48.17я73 Предметні рубрики: Тваринництво Ветеринарно-санітарна експертиза Географіч. рубрики: Анотація: Основи тваринництва, ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів, технологія зберігання, консервування та переробки м'яса. Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1) Вільні : ВВ(2), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |