Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664(075.8)/З-14 Автор(и) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Арсеньева О. П. Назва : Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник для студ. навч. закл. Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2011 Кільк.характеристики :831, [1] с.: табл., рис. Примітки : Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818 ISBN, Ціна 978-611-01-0208-7: 117.00 грн УДК : 664(075.8) ББК : 36.81я73 Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Технології-- Задачі (навч.) Географіч. рубрики: Анотація: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1) Вільні : ВВ(2), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Арсеньева, О. П. |