Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(03)/М 69
Автор(и) : Михальські Торстен, Ліліє Франк, Досін Анжеліка
Назва : Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів
Вихідні дані : Л.: ПАІС, 2006
Кільк.характеристики :336 с.: рис., табл.
Примітки : Перелік ключ. слів.: с. 321-326
ISBN, Ціна 966-7651-44-4: 200.00 грн
УДК : 664(03) + 341.951:664(03)
ББК : 36-9я2 + 67.301.147я2
Предметні рубрики: Харчове виробництво
Якість продукції
Географіч. рубрики:
Анотація: Європейське законодавство стосовно продуктів харчування, практичні рекомендації зі створення систем управління якістю.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ліліє, Франк; Досін, Анжеліка