Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664(03)/М 69 Автор(и) : Михальські Торстен, Ліліє Франк, Досін Анжеліка Назва : Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів Вихідні дані : Л.: ПАІС, 2006 Кільк.характеристики :336 с.: рис., табл. Примітки : Перелік ключ. слів.: с. 321-326 ISBN, Ціна 966-7651-44-4: 200.00 грн УДК : 664(03) + 341.951:664(03) ББК : 36-9я2 + 67.301.147я2 Предметні рубрики: Харчове виробництво Якість продукції Географіч. рубрики: Анотація: Європейське законодавство стосовно продуктів харчування, практичні рекомендації зі створення систем управління якістю. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Ліліє, Франк; Досін, Анжеліка |