Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 614.9(07)/К59 Автор(и) : Козак, Василь Леонович Назва : Основи ветеринарно-санітарної експертизи та оцінки якості продуктів тваринництва і рослинництва : посіб. для фахівців ветсанекспертів Вихідні дані : Тернопіль: Підруч. і посіб., 2001 Кільк.характеристики :239, [1] с.: табл. Примітки : Л-ра: с. 218-224. - Дод.: с. 226-238 ISBN, Ціна 966-562-495-4: 004.50 грн УДК : 614.9(07) ББК : 48.17я7 Предметні рубрики: Ветеринарія Ветеринарно-санітарна експертиза Географіч. рубрики: Анотація: Ветеринарно-санітарні вимоги до підприємств по забою тварин і виготовленню харчових продуктів. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ |