Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Іванникова Т.В., Архіпова А.В.
Назва : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр навч. л-ри, 2007
Кільк.характеристики :382 с
ISBN, Ціна 966-8347-48-X: 037.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги безпеки і контроль якості.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Іванникова, Т.В.; Архіпова, А.В.