Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 640.43(075.8)/А 87 Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Назва : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посібник Вихідні дані : К.: Центр навч. л-ри, 2007 Кільк.характеристики :382 с ISBN, Ціна 966-8347-48-X: 037.00 грн УДК : 640.43(075.8) ББК : 36.99я73 Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Кулінарія-- Рецептура Географіч. рубрики: Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги безпеки і контроль якості. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Іванникова, Т.В.; Архіпова, А.В. |