Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664(477)(075.8)/О-64 Автор(и) : Мостенська Т. Л., Бойко І. А., Болотіна І. М., Драган О. І. Назва : Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості : підручник Вихідні дані : К.: Кондор, 2012 Кільк.характеристики :489, [1] с.: табл. Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національний університет харчових технологій Примітки : Термін. слов.: с. 386-414. - Дод.: с. 415-476. - Л-ра: с. 477-481. - Предм. покажч.: с. 482-488 ISBN, Ціна 978-966-351-392-8: 105.00 грн УДК : 664(477)(075.8) ББК : 65.9(4УКР)306.7-80я73 Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Економіка-- Організація виробництва Географіч. рубрики: Анотація: Теоретичні , практичні, організаційні основи та система забезпечення організації виробництва із врахуванням специфіки діяльності підприємств. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мостенська, Т. Л.; Бойко, І. А.; Болотіна, І. М.; Драган, О. І.; Мостенська, Т. Л. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Національний університет харчових технологій |