Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.1/П78 Назва : Производство молочных продуктов. Качество и эффективность Вихідні дані : М.: Пищевая промышленность, 1979 Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл. Примітки : Лит.: с. 277-286. - Указ. авт. и назв.: с. 287-288 Ціна : 1.90 р. УДК : 637.1 ББК : 36.95 Предметні рубрики: Молочні продукти-- Виробництво-- Якість Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): качество сырого молока--якість сирого молока--цельномолочные продукты--суцільномолочні продукти--кисломолочные напитки--кисломолочні напої--сыры--сири--масло--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--продукты детского питания--продукти дитячого харчування--использование обезжиренного молока--використання знежиреного молока--производство казеинатов--виробництво казеїнатів--хранение молочных продуктов--зберігання молочних продуктів--загрязнения молочных продуктов--забруднення молочних продуктів Анотація: Рассмотрены проблемы улучшения качества молочных продуктов, повышения эффективности их производства, совершенствования техники и технологии. Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Соколов, А. А. \ред.\; Тепла, М. \ред.\; Майер, А. \ред.\; Холодова, И. В. \пер.\; Титов, А. И. \пер.\ |