Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.53.06(075.8)/Б43 Автор(и) : Белобородов, Владимир Витальевич, Гордон, Лев Исидорович Назва : Тепловое оборудование предприятий общественного питания : учеб. пособие для технолог. фак. торг. вузов Вихідні дані : М.: Экономика, 1983 Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл. Примітки : Лит.: с. 293-294. - Предм. указ.: с. 295-299 Ціна : 1.00 р. УДК : 641.53.06(075.8) ББК : 36.99-5я73 Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): нагрівання продуктів--нагрев продуктов--інфрачервоне нагрівання--инфракрасный нагрев--диелектричне нагрівання--диэлектрический нагрев--індукційне нагрівання--индукционный нагрев--теплова обробка продуктів--тепловая обработка продуктов--електронагрівачі--электронагреватели--автоклав--пароварочні апарати--пароварочные аппараты--кавоварки--кофеварки--сковорідки--сковороды--жаровні--жаровны--фритюрниці--фритюрницы--кухарські плити--плити--кип'ятильники--кипятильники--водонагрівачі--водонагреватели--газові горілки--газовые горелки--допоміжні нагрівальні апарати Анотація: Общие сведения о тепловых аппаратах, используемых на предприятиях общественного питания. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Гордон, Лев Исидорович |