Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 636.03(075)/Т38 Автор(и) : Всяких, Алексей Семенович, Свечин, Юрий Кириллович, Ерохин, Александр Иванович, Фисинин В. И. Назва : Технология производства продуктов животноводства : учеб. пособие Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1989 Кільк.характеристики :543 с.: рис., табл. Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов Примітки : Прил.: с. 525-530. - Предм. указ.: с. 531-535 ISBN, Ціна 5-10-000469-X: 1.30 р. УДК : 636.03(075) ББК : 45.6я723 Предметні рубрики: Тваринництво Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): корма--корми--кормление сельскохозяйственных животных--годівля сільськогосподарських тварин--скотоводство--скотарство--технология производства молока--технологія виробництва молока--технология производства говядины--технологія виробництва яловичини--свиноводство--свинарство--технология производства свинины--технологія виробництва свинини--овцеводство--вівчарство--козоводство--козівництво--технология производства шерсти--технологія виробництва вовни--птицеводство--птахівництво Анотація: Технология производства молока, говядины, свинины, продукции овцеводства и козоводства. Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1) Вільні : ВВ(2), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Всяких, Алексей Семенович; Свечин, Юрий Кириллович; Ерохин, Александр Иванович; Фисинин, В. И.; Всяких, Алексей Семенович \ред.\ |