Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 642.5(075.8)/А 87 Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Русавська, Валентина Андріївна Назва : Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид. Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2012 Кільк.характеристики :340, [2] с.: фото, рис. ISBN, Ціна 978-611-01-0289-6: 67.00 грн УДК : 642.5(075.8) ББК : 36.99я73 Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): послуги ресторанного господарства--торгівельні приміщення--столовий посуд--обслуговування споживачів--організація банкетів--організація прийомів--спеціальні види послуг--прогресивні технології обслуговування--організація громадського харчування Анотація: Сутність процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів, характеристика матеріально-технічної бази як необхідної її передумови. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Русавська, Валентина Андріївна |