Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664(075.8)/З-32 Автор(и) : Заплетніков, Ігор Миколайович, Мирончук, Валерій Григорович, Кудрявцев, Володимир Миколайович Назва : Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв : навч. посібник Вихідні дані : К.: Кафедра; Київ: Центр учбов. літ., 2012 Кільк.характеристики :341, [1] с.: табл., табл. Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національний університет харчових технологій, Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського ISBN, Ціна 978-617-673-054-5: 76.00 грн УДК : 664(075.8) ББК : 36.81-5я73 Предметні рубрики: Харчове обладнання-- Експлуатація-- Обслуговування Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обладнання харчових виробництв--експлуатація харчового обладнання--технічний стан обладнання--просіювачі--розмелювальні машини--овечерізки--хліборізки--м'ясорубки--фаршмішалки--котлетоформуючі машини--мийне обладнання--універсальні кухонні машини--рибоочисні пристрої--картоплечистки Анотація: Розглянуто питання обслуговування та експлуатації технологічного обладнання на підприємствах харчової промисловості. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мирончук, Валерій Григорович; Кудрявцев, Володимир Миколайович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Національний університет харчових технологійДонецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського |