Форма документа : Багатотомне видання Шифр видання : 641.56(075.8)/Д44 Автор(и) : Черевко А. И., Димитриевич Л. Р., Скурихина Л. А., Дуденко Н. В., Павлоцкая Н. Ф. Назва : Диетическое питание: в 2 т. : пособие-справочник. Т. 2: Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания Вихідні дані : Сумы: Унив. кн., 2013 Кільк.характеристики :493, [1] с.: табл., рис. Примітки : Лит.: с. 410-412. - Прил.: с. 413-493 ISBN, Ціна 978-966-680-627-0: 125.00 грн УДК : 641.56(075.8) ББК : 36.996я73 Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Лікувальна кулінарія-- Дієтологія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продовольственное сырье--продовольча сировина--хранение пищевых продуктов--зберігання харчових продуктів--механическая кулинария--механічна кулінарія--физические свойства сырья--фізичні властивості сировини--химический состав продуктов питания--хімічний склад продуктів харчування--производство продуктов питания--виробництво продуктів харчування--производство диетической продукции--виробництво дієтичної продукції--оборудование предприятий ресторанного хозяйства--устаткування підприємств ресторанного господарства--организация диетического питания--організація дієтичного харчування--гигиена пищеблока--гігієна харчоблоку--личная гигиена персонала--особиста гігієна персоналу--сервірування столу--сервировка стола--нові форми обслуговування в ресторанах--новые формы обслуживания в ресторанах Анотація: Особенности технологии производства продукции диетического питания на предприятиях ресторанного хозяйства, в том числе в оздоровительных санаторно-курортных учреждениях. Примірники : всього : ВВ(1), ЧЗ(1) Вільні : ВВ(1), ЧЗ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, А. И.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Дуденко, Н. В.; Павлоцкая, Н. Ф. |